Hvordan analyserer du NFT-er med verktøy og bestemmer deres fremtid?

 I motsetning til hva mange tror, handler blockchain-teknologi ikke bare om kryptovalutaer, men mange andre alternativer; NFT er en av dem. Denne voksende sektoren er raskt i ferd med å bli et av de største markedene i blockchain-industrien. Etter hvert som NFT-markedet fortsetter å vokse, øker behovet for NFT-verktøy etter hvert som flere investorer prøver å finne den neste beste ikke-kryptoaktiva.


Mens fordelene med NFT har blitt tydelige de siste to årene, anses denne markedsplassen av mange for å være en boble, og å investere i sin plass kan være skremmende for nykommere. Det samme er det faktum at det alltid er svindlere med ondsinnede hensikter (akkurat som i alle andre sektorer). Det er unødvendig å si at det er viktig å ha de riktige verktøyene for å ta investeringsbeslutninger når du arbeider med NFT. La oss derfor begynne å utforske NFT-analyseverktøy.

Enten du er ny i NFT eller allerede har samlingen din i markedet, vil NFT-analyseverktøy hjelpe deg med å vurdere tilgjengeligheten og sjeldenheten til spesifikke eiendeler og gi detaljer for å veilede investeringsstrategien din. Det er der vi begynner i denne artikkelen.


Hva er NFT?

NFT (Non-Fungible Token) betyr et ikke-utskiftbart token. De er digitale eiendeler eller beskrevet som en type digitalt sertifikat som representerer et bredt utvalg av immaterielle og håndgripelige gjenstander. Dette inkluderer digital kunst, musikk, malerier, virtuell eiendom, postkort, videoer og mer. De kan ikke reproduseres eller sidestilles med noen eiendel som ser ut som dem, av den grunn at alle ikke-utskiftbare token-eiendeler er unike i seg selv.

Det unike med NFT-er er det som skaper knapphet for dem, og dermed øker verdien. Når du kjøper en NFT, overføres eierskapet til deg, selv om skaperen mottar royalties når arbeidet hans selges. I motsetning til konvensjonelle kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, som er fungible og beholder sin standardverdi selv etter at de er byttet, kan ikke NFT-er byttes direkte mot hverandre. Eierskapet deres kan enkelt verifiseres, noe som for alltid eliminerer behovet for tredjepartsverifisering.

Før vi fordyper oss i NFT-analyseverktøy, la oss ta en kort titt på historien til NFT-er.


En kort historie om NFT

Vi kan spore opprinnelsen til NFT til de fargede myntene som ble utstedt på Bitcoin-blokkjeden i 2012-2013. Disse fargede myntene representerte reelle eiendeler - kunst eller eiendom - og ble brukt til å bevise eierskap til disse eiendelene. I 2017 ble Crypto Punks utstedt av to personer ved navn John Watkinson og Matt Hall på Ethereum-blokkjeden til det amerikanske studioet Larva Labs. Det stoppet ikke der, samme år tiltrakk et annet navngitt prosjekt en investering på 12,5 millioner dollar.

Etter disse hendelsene var det en plutselig vekst av NFT i 2021 da flere og flere ble interessert i digital kunst og fordelene knyttet til den. Den dyreste NFT er Beeples "Everydays: The First 5,000 Days", som ble solgt på auksjon for mer enn 69 millioner dollar 11. mars 2021.

NFT-trenden har åpnet nye muligheter for skapere, slik at de kan selge kunsten sin over hele verden og fortsatt motta royalties for arbeidet sitt. Et godt eksempel er Berlins Net Art Gallery, der kjøpere kunne vise sin takknemlighet ved å støtte kunstneren og galleriet. NFT-fortellingen gjør det mulig for folk å skape et marked for nesten hva som helst med sporbare bevis, og eierhistorikken deres er verifisert.

Viktige trekk ved NFT:

Digital eiendel: Det er representert av digitale samleobjekter som malerier, kunstverk, musikk, eiendom, spill osv., Med et ekte sertifikat støttet av blockchain-teknologi for å bevise eierskap.

Unikhet: Det kan ikke forfalskes

Utveksling: du kan selge den til andre mot et gebyr ved å bruke kryptovalutaer som betaling.


De beste NFT-analyseverktøyene å se opp for

I følge en DappRader-analytikerrapport registrerte NFT-markedet 10,7 milliarder dollar i handelsvolum i tredje kvartal 2021, en økning på 704% i forhold til forrige kvartal, og Ethereum-nettverket sto for mer enn 77% av NFT-handelsvolumet. Med NFT-analyseverktøy kan investorer nå gjenkjenne unike eiendeler.

Gitt antall NFT-verktøy tilgjengelig i dag, kan du evaluere og gjennomgå dem før du tar en investeringsbeslutning. Ved hjelp av passende verktøy kan du finne gode NFT-prosjekter som vil være verdt en formue i nær fremtid.

I ingen spesiell rekkefølge har vi samlet flere NFT-verktøy for å hjelpe deg i søket etter nye NFT-prosjekter å investere i. De spiller en viktig rolle i due diligence, ettersom uriktige data kan få deg involvert i et uredelig prosjekt. De vil også hjelpe deg med å identifisere sjeldenhet i NFT-er, nyhetskilder og handelsplasser.


Icy tools

Analyseverktøyet icy tools er nesten som Nansen. Plattformen er først og fremst for NFT, og du kan enten kjøpe et ukentlig pass eller kjøpe NFT ICY Founders Club (som gir eiere livstidstilgang og kan selges på OpenSea). Gratis brukere kan se hva de gjør, men du må enten abonnere eller eie NFT Founders Club for å bruke hele funksjonen.

ICY NFT Founders Club har en samling på 1 700 medlemskort, hvorav 1 649 for kjøpere av tidlig tilgang gir dem livstidstilgang og 51 er reservert for kampanjer og gaver i fremtiden. Discord-serveren er en verdifull ressurs for folk som bruker icytools, og de med et token vil ha tilgang til Founders Club-kanaler. Når du kobler deg til serveren med en lommebok som inneholder medlemskortet ditt, får du tilgang automatisk. En annen viktig detalj er at serveren bruker Collab.land, et praktisk tokenisert samfunnsstyringssystem designet for alle som kan lage verktøy for å administrere samfunnet sitt.



Rarity tools

Rarity Tools er et velkjent NFT-verktøy for skapere. Rarity.tools-plattformen bruker en unik og forenklet metode for å rangere individuelle NFT-er som gjør det enkelt å bestemme hvor sjelden en bestemt NFT er.

For å få den generelle sjeldenheten til en NFT, legges sjeldenhetspoengene sammen for å bestemme hvilken NFT som vil ha høyest rangering. NFT-entusiaster kan enkelt sammenligne den relative verdien av forskjellige NFT-er på plattformen, noe som gjør det enkelt å bytte og handle NFT-er. Noen av de beste NFT-prosjektene for sjeldenhetsverktøy er Mars Wars, CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club, Hashmasks, etc.

I tillegg kan Rarity tools brukes til å lagre NFT-objekter fra samme samling, spore nye oppdateringer og legge til nye funksjoner på plattformen. Plattformen har også funksjonalitet som lar deg sortere etter funksjonskategori, noe som gir deg et nytt syn på ting. Andre unike funksjoner, som estetikk og kvalitetsblandinger, kan bidra til å gjøre NFT enda mer verdifullt. Uansett, ikke invester i en NFT utelukkende på grunn av unike funksjoner.


OpenSea

OpenSea er den største og mest kjente NFT-markedsplassen, grunnlagt av Alex Atallah og Devin Finzer. Den brukes til å kjøpe, selge og handle NFT, digitale eiendeler, virtuelle samleobjekter osv. Plattformen går utover samleobjekter til å bli en markedsplass for digitale eiendeler som spillartikler, musikk, domenenavn og mer.

OpenSea har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for nykommere å navigere på plattformen, opprette NFT-er og handle. Som den største plattformen har mange falske NFT-er blitt oppført, og plattformen håper å løse dette problemet med nylig implementerte tiltak. Selv om disse tiltakene kan bidra til å dempe falske NFT-kjøp, vil ofre for falske produkter fortsatt ikke kunne gjenopprette eiendelene sine fordi markedet er desentralisert. Så sørg for at du gjør din due diligence før du investerer i en NFT-plattform.

Opensea er tilgjengelig på mobile enheter for enkel tilgang og gir også nyttig innhold, inkludert tips om hvordan du kan unngå svindel og holde deg trygg på det desentraliserte nettverket.


Nansen

Nansen er et flott analyseverktøy som brukes til å analysere milliarder av kjededatapunkter, lommebokmerker og kryptovaluta-relaterte objekter for å gi all informasjonen enhver krypto/NFT-investor kan ønske seg. Plattformen har en seksjon dedikert til NFT, som brukes til å sammenligne aktivitet, portefølje og strategier.

Nansen brukes av seriøse NFT-handelsmenn og tilbyr den mest omfattende NFT-markedsanalysen med fokus på individuelle lommebøker med en unik forståelse av NFT-markedsbevegelser. Uerfarne NFT-samlere vil finne datamengden overveldende, men erfarne NFT-samlere / handelsmenn vil finne en interessant mengde nyttig informasjon innen fingertuppene.


CryptoSlam

CryptoSlam-plattformen er et annet analytisk verktøy som hjelper handelsmenn med å ta beslutninger om hvilken samling de skal investere i. Ved å vise bemerkelsesverdige data om NFT-salg, inkludert salgsvolum, antall transaksjoner, eiere og kommende NFT-tilbakestillinger, kan brukerne ta de mest hensiktsmessige investeringsbeslutningene. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene på plattformen er den daglige NFT-samlingen, som spores etter volum. Bestselgende samlinger kan vises i en rekke tidsrammer: 24 timer, 7 dager, 30 dager eller hele tiden.

Plattformen forenkler handelsmenns arbeid ved å gi en enkelt visning av alle de mest solgte NFT-ene for hver dag, og den endres daglig når data behandles fra OpenSea og dusinvis av andre NFT-handelsplattformer. Å studere salgsdata er viktig for handelsmenn, spesielt når de har til hensikt å avgjøre om de kjøper på en topp eller en dukkert, eller om samlingen har vært i en nedadgående eller oppadgående trend.



Generelle spørsmål å stille før du investerer i NFT

Selv om det er flere faktorer å vurdere når du investerer i et NFT-prosjekt, kan disse spørsmålene være en fin måte å bidra til å bestemme påliteligheten til et prosjekt.

Hvor mange NFT-samleobjekter er tilgjengelige?

Hvilken markedsplass er NFT oppført på?

Har de en Twitter-konto, Discord, YouTube eller andre NFT-plattformer der entusiaster bruker tiden sin?

Har skaperen eller kunstneren et fellesskap, er det sterkt, og hvor kan de bli funnet?


Konklusjon

Hovedårsaken til å bruke NFT-analyseverktøy er å bidra til å begrense mengden svindel på de store handelsplattformene. Å investere i NFT kan være tidkrevende, noe risikabelt og nesten umulig med mindre du bruker timer på sosiale medieplattformer og NFT-handelsplattformer for å se på de millioner NFT-ene som er tilgjengelige.

Med analyseverktøy kan imidlertid nøyaktig forskning gjøres, noe som sparer tid, krefter og penger. Avhengig av hva du vil ha fra NFT, kan analyseverktøy også hjelpe deg med å velge mellom en rekke alternativer, drukne ut all støy og oppstyr fra de fleste prosjekter på sosiale medieplattformer, og bare gi fakta og tall for å hjelpe deg med å navigere og ta investeringsbeslutninger.

Har du brukt noen av disse verktøyene? Eller noen av de andre? Skriv i kommentarfeltet.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Informasjon om Nansen

KJØP NFT